Tietoa

Crescendo-MUSIIKKI on vuonna 2009 perustettu yksityinen musiikkikoulu. Alusta alkaen perusideamme on ollut oppilaslähtöisyys. Omilla soittotunneillani aikoinaan motivaatio oli sammua useaan otteeseen, koska olin pakotettu soittamaan kappaleita, jotka eivät tuntuneet omalta.

Siksi meillä Crescendossa jokaisella oppilaalla on aina mahdollisuus valita itse omat soittokappaleensa, jotka opettajamme sovittavat oppilaan taitotason mukaan. Musiikkityyli voi olla mikä tahansa. Tällä tavalla soittokappaleita on aina mielekästä harjoitella. Myös ennestään tutun ja mukavan kappaleen harjoittelu on helpompaa, koska korvakuulolta soittaminen tukee erinomaisesti nuotinlukua. 

Meille voi ilmoittautua soittotunneille koska vain. Emme myöskään edellytä sitoutumista pitkäksi aikaa kerrallaan. Tunneillemme voi siis turvallisin mielin tulla kokeilemaan instrumenttia. Oma soitin ei ole pakollinen tunteja aloittaessa, mutta tietysti oleellinen kehityksen optimoimiseksi. Opettajamme neuvovat mielellään soittimen hankinnassa.