Sävellyskurssi

Kurssi on kestoltaan kahdeksan tuntia ja järjestetään kesäkurssina. Kurssin kesto on vajaa kaksi viikkoa, tunti päivässä. Kurssilla tutustutaan erilaisiin pop- ja rock-musiikin tyylisuuntauksiin ja niissä käytettäviin sävellystekniikoihin. Kurssin tarkoituksena on opettaa oppilaita improvisoimaan ja tuottamaan omaa musiikkia. Kurssin päätteeksi jokainen oppilas pääsee säveltämään oman kappaleen, jonka opettaja viimeistelee, ja kappale tallennetaan CD-levylle. Tämän CD:n jokainen oppilas saa omakseen kurssin jälkeen.

Sovituskurssi

Kurssi on kestoltaan kahdeksan tuntia ja järjestetään kesäkurssina. Kurssin kesto on vajaa kaksi viikkoa, tunti päivässä. Kurssilla tutustutaan monipuolisesti eri musiikkityylien ominaispiirteisiin ja harjoitellaan ”remixin” tekemistä tutuista kappaleista. Kurssin päätteeksi jokainen oppilas pääsee tekemään kokonaisen uuden sovituksen eli remixin itse valitsemastaan kappaleesta, joka yhdessä opettajan kanssa tuotetaan CD-levylle. Tämän CD:n jokainen oppilas saa omakseen kurssin jälkeen.

Bändileiri

Bändileiri järjestetään kesäisissä pihatunnelmissa Liedossa kesäkuun ensimmäisellä viikolla. Leiri pidetään neljänä arkipäivänä, kolme tuntia kerrallaan. Leirillä on tarkoitus päästä soveltamaan soittotunneilla opittuja taitoja yhdessä muiden soittajien kanssa. Samalla on hieno tilaisuus päästä myös kokeilemaan muita soittimia. Leirin hintaan sisältyy myös ruokailu.