Pianotunnit

Opetus perustuu niin sanottuun vapaan säestyksen ja improvisoinnin oppimiseen. Oppitunti on kerran viikossa ja kestää puoli tuntia kerrallaan. Oppilaalla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta pianonsoitosta. Opetuksessa päästään hyvin nopeasti alkuun ja soittamaan oikeita kappaleita. Lähtöajatuksena on, että harjoitellaan aina oppilaan itse valitsemien kappaleiden perusteella, jolloin harjoittelu on mielekästä ja motivaatio säilyy. Kaikki harjoiteltavat kappaleet sovitetaan oppilaan taitojen mukaan, jolloin kappaleista ei tule liian vaikeita eikä myöskään liian helppoja. Halutessaan oppilas voi myös keskittyä perinteisempään klassiseen pianomusiikkiin.

Verkkopianotunnit

Tarjoamme ensimmäisenä Suomessa myös täysin internet-pohjaiset etäpianotunnit. Periaate on sama kuin tavallisilla pianotunneillamme eli oppilas on vapaa valitsemaan itse harjoiteltavat soittokappaleet, jotka sovitetaan oppilaan taitojen mukaisiksi. Opetus tapahtuu vuorovaikutteisten videoiden avulla. Verkkopianotunnit perustuvat erittäin kilpailukykyiseen, kiinteään kuukausihintaan. Etäpianotunneissa ei ole varsinaisia loma-aikoja, vaan opetusta on mahdollista saada jatkuvana.

Combo-tunnit

Combo-tunnit ovat erittäin kustannustehokkaita pianotunteja, jossa puolen tunnin aikana on kaksi oppilasta kerrallaan. Tunti jaetaan oppilaiden kesken, jolloin toisen oppilaan soittaessa toinen suorittaa erilaisia harjoitustehtäviä. Teoriaosuudet ovat molemmille yhteisiä. Välillä voidaan pitää koko soittotunti myös yhteisesti, jolloin soitamme kappaleita yhdessä nelikätisesti. Combo-tunti soveltuu mainiosti esimerkiksi sisaruksille tai kaveruksille, jotka ovat lähes samalla tasolla pianonsoitossa. Combo-tunneilta ei ole mahdollista suorittaa oppilaan poissaoloja korvaavina kertoina, kuten tavallisissa pianotunneissa. Jos toinen oppilas on poissa tunnilta, toinen oppilas saa silloin tavallisen 30 minuutin pianotunnin.

Yleisiä ohjeita ja pelisäännöt

Mikäli oppilaalle tulee este saapua tunnille sovittuna ajankohtana, pyydämme ilmoittamaan poissaolosta viimeistään saman päivän aamuna klo 12 mennessä. Tällöin oppilaalle voidaan järjestää korvaava soittotunti peruutetun tilalle. Peruuttamattomasta poissaolosta ei voida järjestää korvaavaa soittotuntia.